top of page

Behandlinger

Som kost & ernæringsterapeut - tilbyr jeg kostholdsveiledning og matintoleranse-testing, oppfølging m.m.

I helhetsterapi er det fokus på hele å se mennesket, har har jeg ulike typer behandlingsmetoder for en rekke vanlige plager og utfordringer, som f.eks, samtaleterapi, forskjellige teknikker og øvelser, massasje, berøringsterapi/energiterapi m.m.

Hypnoterapi er min favoritt-behandlingsform, få det ubevisste sinnet med på laget! Sliter du med symptomer/plager som følge av f.eks depresjon, angst, sorg, fobier, traumer eller andre vanskelige ting? Da kan hypnoterapi være et fantastisk verktøy - som tidligere kun leger og psykologer kunne benytte seg av, for noen år siden åpnet loven for at terapeuter og annet helsepersonell også kan bruke denne virkningsfulle og skånsomme behandlingsmetoden.

Jeg tilbyr også coaching - jeg er NLP coach (Neuro Linguistick Programming) - kort fortalt bruker jeg ulike utarbeidede teknikker og øvelser for å lettere skape endringer i fastlåste tankemønstre og adferd, et utmerket hjelpemiddel i mange typer endringsprosesser.

Som EXIMIA-spesialist kan jeg tilby inngrepsfrie behandlinger uten farlige bivirkninger, med dokumentert effekt.

EXIMIA er et stort system som nå nylig er klassifisert som medisinsk utstyr klasse1, det har vært benyttet av klinikker, leger, sykehus, og andre fagfolk i Norge igjennom 15 år. EXIMIA tilbyr et multi-konsept med 5 ulike komponenter; lavfrekvent laser+elektroterapi blir til den patenterte behandling “laserporasjon”, i tillegg har maskinen radiofrekvens, diamantslip og vakuum som benyttes sammen på mange forskjellig områder, med ønske om ulike resultater.

Noen av EXIMIA-behandlingene jeg kan tilby er :

  • lymfedrenasje og bindevevsmassasje

  • fettreduksjon

  • hudoppstramming

  • smertelindring

  • redusere strekkmerker/cellulitter/ødem

  • smertelindring

bottom of page