top of page

I ubalanse? Ta en blodanalyse - unngå å møte veggen du også !!

Oppdatert: 11. nov. 2019

Er du for SUR eller er du i BALANSE på innsiden? Jeg var ikke i balanse for å si det sånn!! Jeg hadde bl.a. overvekst av svart muggsopp og parasitter i kroppen! HJELP!! Hvordan kunne det bli sånn?? Hvorfor har jeg følt meg ganske okay selv med alt dette i kroppen?

Mitt blod under lupen før tiltak


Jeg har mye på gang, noe som igjen betyr stress, stress og følelser påvirker også miljøet i kroppen, jeg drikker nokså mye brus selv om jeg vet at det ikke er sunt, - sukker og kullsyre er jo noe av det som forsurer kroppen mest, antibiotika og medisiner er andre kilder til forsuring, jeg har hatt rimelig mange antibiotika-kurer opp gjennom årene. Jeg har også matintoleranser som jeg ikke alltid tar hensyn til, skal helst ha verken egg, melk, gluten, mandel, soya eller gjær – så du skjønner kanskje at det kan by på utfordringer, i tillegg er det dessverre et fuktproblem på badet der jeg leier, og hva gror der tror dere? SOPP! Helt klart ikke bra !


Jeg kommer stadig over ulike artikler om parasitter og ender opp med å sitte i timevis å lese om alt det skumle de kan gjøre og hvordan di kan påvirke kroppen og helsa, - jeg tror at når du kommer over det samme mer enn 3 ganger betyr det at det er noe du bør være oppmerksom på... så jeg har mistenkt at jeg kan ha parasitter en stund...og nå fikk jeg bekreftet det, mest sannsynlig hatt de siden jeg bodde i Asia for over 10 år siden! ÆSJ!! Parasitter !! - tenker kanskje du? - Alle får vi i oss parasitter når vi f.eks puster, om du har et optimalt system i balanse er det ikke noe å bekymre seg over, da kommer de ut i andre enden, men om det et surt miljø – da er det mange ulike mikroorganismer som trives og kan bosette seg og stjeler av dine mineral- og vitamin-lagre. Disse ulike mikroorganismene har også sin egen "avføring", sopp f.eks. kan produsere mykotoksiner, et giftstoff som i det store medisinske leksikon beskriver slik; "Giftigheten avhenger av art og miljø, men mykotoksiner er generelt meget giftige, det vil si de virker i lave konsentrasjoner og kan føre til utvikling av leverskade, kreft (for eksempel aflatoksiner), og dødsfall." Et surt miljø over lengre tid kan føre til ulike sykdomstilstander i kroppen, Otto Warburg fikk Nobelprisen i 1931 da han fant ut at kreftceller må ha et surt miljø for å overleve i kroppen, er det ikke da smart å sørge for å ikke ha et surt miljø !?

Husk at ting skjer på cellenivå lenge før vi begynner å føle symptomer av sykdom.


Når du kan se så mye muggsopp bare i én bitte liten dråpe med blod kan man jo begynne å lure, hvor mye er det da snakk om i hele kroppen?!?!


Jeg har jo ikke følt meg spesielt dårlig heller, hvordan er det mulig når miljøet i kroppen er så dårlig? Jo, det skal jeg fortelle deg – jeg hadde adrenalin ´´kuler´´ i blodet mitt!! Det er jo ikke bra over tid, det blir en stressfaktor på binyrene som er viktige hormon produserende kjertler, IKKE bra!!


Kroppen min har altså "lurt" meg til å tro at ting er bedre enn det egentlig er – om du går med en slik tilstand for lenge er det fort gjort å møte den berømte veggen eller få ulike vondter og plager med f.eks. fordøyelsen eller på lang sikt mer alvorlige ting.


Jeg vet at mye kan gjøres med kosten, for å rense kroppen for en tilstand som den jeg har hatt kreves det disiplin og viljestyrke, det tar tid kombinert med et strengt kostholdsregime, helst bare økologisk, grønnsaker og annen basisk mat og ikke no´ sukker, det blir ikke billig heller akkurat. Jeg må være flink og leve på grønnsaker og vann i minst 1,5 år. Det krever en ekstrem selvdisiplin og det er dessverre noe de fleste ville slite med i lengden, for min del er det pr. nå så og si umulig, dessuten liker jeg å kose meg litt, halvannet år på kun grønnsaker har jeg ikke tenkt å prøve på en gang, all cred til de som klarer det, jeg er dessverre ikke helt der enda - heldigvis har jeg funnet snarveien !


Jeg har funnet et tilskudd som reparerer og skaper balanse på cellenivå, det hjelper kroppen å hjelpe seg selv, se hva som har skjedd etter KUN 2 måneder, her begynner det å skje ting - jeg er faktisk på god tur til å komme i balanse igjen. Vil du vite hva jeg har gjort ?? Kom innom meg i butikken for en prat eller ta kontakt om du også ønsker en analyse av ditt blod – det vil bli jevnlige analyse-dager i klinikken fremover.


Nedenfor er noen før og etter bilder fra meg og kjæresten min, etter bildene er etter kun 2 måneder, alt er ikke nødvendigvis gjort på et par måneder, men du har bedre celler i et bedre miljø, når du er i balanse kan reparasjonsarbeidet starte.


Mitt blod under lupen før tiltakMitt blod under lupen før tiltak

Ta kontroll på helsa du også !


Mitt blod 2 måneder etter tiltak

Mitt blod 2 måneder etter tiltak

 

Samboerens blod under lupen før tiltak

Samboerens blod under lupen før tiltak

Samboerens blod 1,5 måned etter tiltak

Samboerens blod 1,5 måned etter tiltak390 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page